+ 45 51 22 43 31 info@annemettestaehr.com

+ 45 51 22 43 31

Jeg arbejder sammen med de bedste danske sangere og instrumentalister og er til daglig akkompagnatør ved SDMK.
Kontakt mig for pris for at akkompagnere.

Lied-akkompagnatør

Et af højdepunkterne i min karriere som liedakkompagnatør har nok været invitationen til at blive spille for Dietrich Fischer-Dieskau i hans hjem i München i tre dage sammen med fem andre unge sangere og pianister.
Jeg har arbejder sammen med de bedste danske sangere og er til daglig akkompagnatør ved Syddansk Musikkonservatorium.

Kontakt mig for pris for at akkompagnere.

Audition/konkurrencer/eksaminer etc.

Jeg akkompagnerer ved orkester-auditions, konkurrencer, eksaminer, optagelsesprøver, kurser o.m.a. Snart sagt alle tænkelige opgaver hvor der skal bruges en professionel og meget rutineret pianist. Langt de fleste af de musikere og sangere jeg har spillet til, har vundet den stilling, de har søgt, eller er kommet ind på den uddannelse de har søgt ind på.
Jeg har spillet til auditions i alle de danske symfoniorkestre samt de militære orkestre og har i en årrække være fast pianist ved Carl Nielsen International Competitions i Odense.

Pris efter aftale.

CD-indspilning

Er du en musiker/sanger som ønsker at indspille en CD og skal bruge en pianist som medspiller/akkompagnatør, så kontakt mig for en fair pris, så dit projekt kan lykkes. Jeg har stor erfaring på området også i forhold til de praktiske foranstaltninger.

Pris efter aftale.

Om Sofia Gubaidulinas klavermusik: Det er virtuos klavermusik, der blev fortolket mesterligt af Anne Mette Stæhr. Hvor spiller hun dog pragtfuldt.  —  Kristeligt Dagblad

Back To Top