+ 45 51 22 43 31 info@annemettestaehr.com

+ 45 51 22 43 31

Jeg underviser på begynder, mellemstadie og videregående niveau.

Priser for undervisning:

60 min. 600,00 kr.
Priser for institutioner: Efter aftale

Pianisten Anne Mette Stæhr afholdt en Master Class med amtets klaverelever. Hovedtemaet var Sofia Gubaidulinas klaverstykker fra Musical Toys. På mesterlig vis afkodede hun den pædagogiske lærdom, så de unge elever (fra 11-20 år) sad og skabte oplevelser foran det lille publikum. Der er ingen tvivl om, at disse klaverstykker, der her bragtes til et kunstnerisk liv udover alle tekniske og musikalske vanskeligheder, har erobret en lille skare entusiaster blandt eleverne og deres stolte forældre. Anne Mette Stæhrs CD roterede på cd-spilleren i hjemmene den eftermiddag! —  DMT

Jeg har siden 2007 været engageret i min egen virksomhed ”Klaverakademiet” , hvor jeg leverer ydelser indenfor talentarbejde, undervisning og efteruddannelse m.m. Jeg underviser bl.a. børn, både på begynder, mellemstadie og videregående niveau. Desuden underviser jeg MGK- studerende og nuværende og tidligere konservatoriestuderende, som ønsker at være gæsteelever eller faste elever hos mig.

Klaverundervisningen foregår på min private adresse på Vejrhanen 1, Seden Syd, Odense NØ.

Hvis du er interesseret i en snak om, om det er noget for dig, så kontakt mig for en uforpligtende samtale og evt. en prøvetime.
Vær opmærksom på at der kan være venteliste for at få en plads.

Junior Master Class

Jeg kommer ud i din kulturskole/musikskole og laver Junior Master Class – et koncept som er udviklet ud fra et ønske om at give børn og unge klaverelever mere mod på at spille ny klavermusik. Nogle måneder inden jeg kommer, sender jeg materiale til klaverlærerne, som de kan vælge i samt indstudere med deres elever.

På Master Class´en vil jeg arbejde med elevernes spil på en levende og grundig samt inspirerende måde, så de opdager det utrolige materiale vi har af samtidsmusik for klaver, som kan spilles af klaverspillere på mange niveauer.
Udgangspunktet for dette koncept er min egen CD-indspilning af Sofia Gubaidulinas ”Musical Toys”, som kan købes her via siden (se under media).
Kontakt mig for booking og pris.

Andre masterclasses

Til musikinstitutioner

  • Klaverteknik
  • Øveteknik
  • Akkompagnement
  • Kammermusik
  • Kunsten at akkompagnere til auditions
  • Når pianisten vil lære at spille orgel
  • Hvordan udvikler vi talentundervisningen
Back To Top