+ 45 51 22 43 31 info@annemettestaehr.com

Noder på havebordet…

Nyheder
1. Noder på havebordet…

Pianistens mange roller…

Som repetitør arbejder jeg denne sommer med “Die Passagierin” af Weinberg på Den Jyske Opera. Det er fantastisk musik, men en meget skræmmende historie. Sidste år opsatte vi Daniel Bjarnasons uhyggelige “Brødre” på Den Jyske Opera, men det var åbentbart kun opvarmningen til denne sommers forestilling i Aarhus.

Som kammermusiker forbereder jeg en koncert med den vidunderligt musikalske musiker, min kollega på konservatoriet, solocellist Niels Ullner. Vi spiller på Vendsyssel Festival i næste uge den 6. juli.

På solo-siden er jeg netop blevet ringet op af Louise Alsenius, som er ved at skrive et “præludium” til mig til en koncert i Ribe i november. Hun sender det til mig om lidt – glæder mig som et lille barn.

Back To Top